2006-07-16
今日下午1:40到玉桃苑,本想等下午茶市2:00先入去,但門口知客話冇所為,佢親囗話而家入去只要到2:00就會比張特價下午茶紙,叫我可而家入去(我已再三問知客確定),所以我就入去開位坐低,但我也吾肯定,所以再問個主任,但換來只係佢冇禮對待,佢大大聲話:「如果要飲下午茶,就要再出去等位!因為佢地有好多人等緊位!」我跟住吾想係入面樓面理論,我就出去門口知客度,想當面對質!但出到門口佢完全冇理會我不特止,我想和個個主任理論,佢完全當聽吾到,其間重不停叫人客入去(當時重係1:50左右),佢絕對係想全心呃人客係2:00前開位!呢位所為主任( 姓李)完全吾尊重人客,係吾係飲下午茶既,吾係人客!係吾係飲下午茶既人係低下D!我覺得係比人當眾取笑一樣,我又吾係食吾起,點解呢位所為主任要甘樣同我講野??我好希望係呢度做個平反!亦希望openrice.com盡力幫我公開!我希望此食店跟進!謝!(亦希望openrice.com 指點小弟如何可以追究及公開此事!千萬感激! 編按:請到飲食講場討論)
編按:請到飲食講場討論)