2021-06-01
路過荃灣見到新開的燒肉放題,鍾意食燒肉既我當然不會錯過,提早左一個禮拜bk左禮拜六去試下。到門口我地落埋食邊款放題,我地選左$458一位既E餐,入到去,環境好,卡位之間空間頗大,坐落好舒適。飲品同甜品都係自助既,飲品好多種類可以選擇坐低職員都同我地講返有個頭盤會出,叫我地等頭盤出左再落order。我係拎完野飲個頭盤都到啦頭盤賣相好吸引!睇得出好比心機,d牛肉有埋牌仔話比我地知係咩部位,店員好細心會幫我地燒,話俾我地聽d肉點燒先好味極力推介呢個牛柳!超級juice,店員見我地唔識燒,特登幫我地燒,同我地講返,呢道壺漬封門柳係間舖既招牌菜,果然名不虛傳,我地仲追加左2次,實在太好味喇同以往食既燒肉放題唔同,店員服務好好,會主動幫我地換網,留意我地點燒,甚至幫我地燒,牛肉既厚薄度都啱啱好,果然一分錢一分貨最後店員都有問返我地既意見,話因為新開張既原因想聽多d意見,我好滿意呀,冇諗到係放題都有咁高既質素
飲品櫃
我係拎完野飲個頭盤都到啦