2018-04-27
呢日同食班朋友一齊食飯,一大班人,唔洗就大家想食乜,唔係打邊爐就係揀放題架啦!包夠飽同大家都岩食嘛所以我地就決定去旺角兆萬中心搵間放題我同另一朋友就早到左旺角,所以我地就負責揀邊間同決定最後我地揀左8樓呢間神户屋放題!本來想7點前入座會平啲,但其他朋友未到,所以只能選擇7點後入座,每位$239我地早到,所以登記左先,慢慢愈來愈多人黎登記,跟住朋友都到齊就安排入座喇呢度真係好多野食,先會送個刺身拼盤,仲有個細火鍋,火鍋可選和牛壽喜燒同埋芝士部隊鍋我地就揀左部隊鍋呢個刺身拼盤真係好大 上檯時我地個個嘩嘩嘩 刺身食材大部分都新鮮,有啲係雪藏嘅,因為未溶曬啲雪😂😂😂😂 但淨講賣相已經好得職員都好經常過黎問我地有無食物漏單未到又會幫我地換碟。令人驚喜嘅係,呢度竟然有生蠔食!我地都點左幾隻,唔腥嘅😂😂😂呢度啲炸物同樣出色炸生蠔、天婦羅、炸雪糕、炸榴連波等特別係個榴連波....OMG榴連控真心唔好放過!我一個人食左3粒,每一啖都好似食緊真榴連咁呀最黎仲有個甜品櫃,仲有韓國雪條、牛奶公司雪糕等以任食任飲黎講,真係質素同價錢成正比,所以都推介
所以我地就決定去旺角兆萬中心搵間放題
我同另一朋友就早到左旺角,所以我地就負責揀邊間同決定
我地就揀左部隊鍋
呢個刺身拼盤真係好大 上檯時我地個個嘩嘩嘩
職員都好經常過黎問我地有無食物漏單未到
又會幫我地換碟。
呢度啲炸物同樣出色
炸生蠔、天婦羅、炸雪糕、炸榴連波等
特別係個榴連波....OMG
最黎仲有個甜品櫃,仲有韓國雪條、牛奶公司雪糕等
以任食任飲黎講,真係質素同價錢成正比,所以都推介