2020-06-28
原本見佢咁多人推薦,樓下又派佢嘅傳單,就諗住食下。去到見到都有幾枱空嘅就諗住堂食la,同個女staff講3位,佢話要等一等要執枱先。但點知等左15mins都未叫我地入去,然後我再問佢幾時得,佢先施施然話要等下有冇book枱嘅人到,佢地冇來到先比我地入去。但佢完全冇講我哋前邊有幾個booking,究竟要等到幾時先入得去其實嗰陣已經嬲嬲地 ,但諗住算啦,見佢外賣有折扣就轉去外賣自取。點知好戲在後頭,我地等左25mins都仲未有我哋嘅外賣,反而其他用apps落訂嘅外賣就不斷有,跟住我哋問佢要仲等幾耐,佢先話起碼等多30分鐘,因為太多外賣單lol。最後等咗差唔多50分鐘先有我心諗點解佢地個operations 可以做得咁差,明白你哋想做生意接多啲外賣單,但你哋都應該有責任提醒下外賣自取/堂食嘅顧客要等嘅時間, 唔係要人企喺度呆等到佢收錢,我發現佢收貴左(我用佢傳單嘅價錢計),跟住佢係我面前再計多次,先發現原來佢傳單嘅價錢完全係錯晒最後,返到屋企諗住好開心有嘢食, 點知啲嘢食又係完全凍哂硬晒唔該作為一間餐廳做好本份先咁垃圾嘅餐廳以後唔會再去
唔該作為一間餐廳做好本份先
咁垃圾嘅餐廳以後唔會再去