2018-12-17
銅鑼灣龍皇係一間服務奇差,食物質素低,收費高的餐廳一行3大1細,book左位,想同個知客拎位時,有位男侍應問調枱問題,知客小姐機關槍咁鬧左男侍應一輪,完全忽視我係企佢前面,依輪攻擊歷時差不多1分鐘我收到枱號係完全無用,枱上係無號碼,行到中間都揾唔到個人問下,著住黑色套裝(包括面色)的侍應成功隱藏食客中間揾到枱,無人開茶,叫左個一級黑面女侍應先拎左BB椅畀小朋友坐先,當佢幫我整緊張椅時,我順口叫佢一陣幫我開茶,佢的答法都好新穎:我整埋先得唔得姐?我頓時覺得我欠左佢,我真係要覆佢一句:我無叫你依家立即去開茶呀要加水只有三個結果:1. 茶壺一去無回頭 2. 係個茶壺旁邊經過數次都唔會加水 3.舉到手斷都無人理你想要comment下d食物,腦海中只記得兩樣:1. 燒腩仔 : 皮厚,唔太脆,最失敗係肉,實實的,肥dd都無2. 棗糕: 唔太甜,有咬口,棗的味道是有其他的點心,確實是普通價位的質素,不值中上價錢依家d酒樓都會每人放一份牙籤,一份頂多兩支,今日問侍應拎多一兩份牙籤,佢竟然指住張枱,意思可能係你地枱面咪有囉 天呀,真係對住成間黑口黑面黑衫黑褲的人,我可以點樣食得開心,堅決唔會再去,我想食
想要comment下d食物,腦海中只記得兩樣:
2. 棗糕: 唔太甜,有咬口,棗的味道是有
其他的點心,確實是普通價位的質素,不值中上價錢
天呀,真係對住成間黑口黑面黑衫黑褲的人,我可以點樣食得開心,堅決唔會再去,我想食飯食得開心歡容d