2022-07-10
本身見到有新開嘅壽司舖,又喺度派晒傳單,見佢啲款式都幾特別,就入咗去食一入去眼見佢吧枱幾迫,就問店員要等卡位要等幾耐,店員諗都冇諗就話要等半個鐘以上,因為當日時間趕迫又肚餓,所以就選擇坐吧枱算啦。之後就發生咗第一件令人不滿嘅事,就係坐低兩三分鐘之後,佢又帶咗另一台客人去坐卡位,再過多兩三分鐘又入另一台卡位客。店員對自己講嘅說話完全不負責任🙄咁坐低就算啦,都要點嘢食,叫咗幾碟刺身、壽司、丼飯等等,老實講味道算唔錯。但之後就係第二件令人不滿嘅事,其中一碟係我食完個丼飯同埋其他野都未到,問店員佢就話即刻會上到,點知到我埋單都未上到🙄老實講,新鋪開張都可以服務做到咁差,店員講嘅嘢完全不負責任,你可以預計佢之後嘅服務態度會係點🤷🏻♂️如果你唔趕時間,又係受虐狂鍾意受氣,就隨便幫襯啦