通常D食肆要限時,我都好小入去,又或者我知道自己係限時內一定走,甘就會入去食,係門口望個餐牌,食物啱我胃口,所以決定入去食,等左大約二十分鐘入座,坐位好舒適,環境亦算吳錯,服務都屬於好好😊環境舒適,坐位寛闊。厚切加拿大🐷腩肉——-肉質夠嫩又夠爽口,味道調較適中,好好味😋😋😋牛油帶子——-帶子鮮味肉又夠厚👍海老🦐———-鹽味適中,🦐肉都爽口好味不過帶子同🦐比較我鐘意食帶子多D,所以食左兩碟帶子😂😂😂😂😂野菜蒸———放係鐵板上面蒸,吳使理,熟左就食得,加埋芝麻醬一切食就好似食緊沙律,吳點醬就甘食又得✌️✌️✌️✌️✌️燒餅——-吳好以為我甘大食,一個人食甘多嘢,係食満指定金額送的,所以我決定將佢帶反屋企😬😬😬😬😬食物出品好,材料靚,環境舒適,服務一流唯一不是之處要限時,如果我一人去食沒問題,但如果我和其他朋友晚飯時大多會喝點洒傾下計,甘可能時間會不足夠。所以我想食既時候都會一個人去食好D😂
環境舒適,坐位寛闊。
牛油帶子——-帶子鮮味肉又夠厚👍
海老🦐———-鹽味適中,🦐肉都爽口好味