至尊重慶雞煲

Supreme Restaurant
講開雞煲 就一定係諗起重慶雞煲 第一次食呢間至尊重慶雞煲 去到嗰陣時聞到嘅味係好似好辣咁... 心諗大獲啦咁辣點樣食呀🙈但係你係食之前就已經好多排緊隊 而嗰日我哋係冇定位嘅😭 結果就喺度等... 所以奉勸如果大家多人嘅最好就訂咗位先啦 少人嘅訂到位就更加安全啦🙈 wall in係多數無位。食雞煲打邊爐最驚嘅梗係食完之後成件衫同個袋都係雞煲既味道... 但係重慶雞煲都好細心 坐嗰張凳係可以打開嘅 跟住可以放啲袋同埋外套喺裏面再閂返埋佢 咁就唔會吸晒啲味啦😂講返個雞煲 雖然一開始聞落好似好辣咁 但係食落就係好惹味一啲都唔覺得難 俾個味道呃左啦😂 食完雞煲就可以加湯打邊爐 至於餸方面呢 真係好多都有啊 有啲比較貴嘅好似花膠都有 其他魚蛋啊腸啊基本上都有啊!食到你飽之後仲有甜品 有雪糕雪條可以揀!百零蚊成班朋友可以聚下又可以食好食嘅雞煲同打邊爐真係抵到爛 Reu食雞煲嘅不二之選🤣