2021-12-03 83 瀏覽
自從直程開始咗之後一直都好少約咗朋友出嚟食嘢 因為真係好唔方便成日都要好早就食完 又或者甚至乎好難搵餐廳食飯 不過今日難得約咗好耐都冇見嘅朋友們 所以今日都過咗嚟呢度食飯 呢度係我朋友介紹嘅 佢已經book咗好耐 你係上網見到呢間餐廳嘅 佢話呢度食嘢好好食 所以就信佢一次過嚟呢度食嘢😋介紹下野食                                    SRF 和牛封門柳 $268SRF 和牛牛板腱 $268日本A5和牛牛小排 $328自己超級重點推介呢一個 和牛牛小排 好好食之餘 而且好大塊 一塊放入口超級滿足👍配合鴛鴦湯底    真係超級正 另一個湯底係有少少養生嘅感覺 同埋都好好飲 辣嘅湯當然都係好好食。        朋友們食完都非常之滿意 都話呢度嘅牛肉真係好好食 大家都有呢個同感 所以下次大家都會再約時間過嚟食嘢👍

介紹下野食

SRF 和牛封門柳 $268