因為訂了位,所以不用等。座位算闊,不過冷氣好凍,我結果在一個小時後要落街。除了冷氣太凍,我坐嗰枱冷氣滴水,由於餐廳好暗,有些怕食到"加料"放題!人齊落單,樓面反應都好快,OK啦!不過等了接近30分鐘才有食物上枱,40分鐘刺身才到,餓到扁!走單都不多說了,最離譜是叫了2杯熱檸蜜,落了單大半個鐘,催單4次才到,杯檸蜜仲差過茶餐廳。食物方面刺身壽司都新鮮,但等太耐才上枱,變相2個鐘都食唔到3轉,不化算!其他食物就不敢恭維了。一般比較鹹,比較粉,都可以接受。但。。。。天婦羅蝦好大陣梳打粉味。燒腎有陣臭味,我以為洗唔乾淨,朋友說是變壞了,我們告訴樓面個哥哥仔,佢都好順手就在我們面前把那碟腎倒掉了。清酒煮蜆有沙而且肉質好霉,我們告訴樓面個姐姐仔,佢就比較"風趣",同我哋講d蜆係沙蜆,梗係有沙啦!爛GAG王都甘拜下風!其實我吔個枱都算好,隔離枱仲慘,食完第一轉就停晒,我見佢吔成枱追到發火,樓面仲打張ORDER出嚟同佢吔解釋有落單,人吔都話單就落咗,但無嘢上枱,嗰樓面比人駡多轉都算自己攞嚟衰,放題呀!走單即刻再上過咪得囉!
因為訂了位,所以不用等。

座位算闊,不過冷氣好凍,我結果在一個小時後要落街[回雪]。

人齊落單,樓面反應都好快,OK啦!

天婦羅蝦好大陣梳打粉味。

爛GAG王都甘拜下風!

2010-07-29
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日