朋友極力推介👍🏻👍🏻,講明高質好食既coffee,但要排隊至少半小時,俾曬心理準備我🥺🥺當晚收工即去,雖然店舖是1樓但如果要坐𨋢就要上2樓再行樓梯落返1樓,唔想等𨋢可以直接經後巷樓梯入。🕕我地太約6點到達,驚喜地唔洗等位✌️✌️,可以即刻入坐,但坐低發現已經差唔多坐滿曬人,所以如果你預6:15分先到場,咁就要等半小時以上先入得。🤓環境方面,走廊寬闊嘅,我地係坐中間邊邊位,所以覺得係闊落,不過佢啲坐位與坐位中間比較近,如果安排到坐中間位既話,會覺得有少少迫嘅感覺。QR code 落單,畫面簡潔易明,值得一提佢每項都要選擇係堂食定係外賣,幾貼心的設計,方便堂食時又想外賣俾朋友家人食。🔹松露薯條 $68好好好食👍🏻👍🏻,必點之選,好濃厚松露味,配上大量醬,食曬成盤都有醬剩,岩曬重口味人士,如果可以轉成厚薯條,咁就完全冇挑剔位🔹蜜糖芥末雞翼 $68表皮好脆口,入面嫩滑,味道酸酸甜甜,要趁熱食,凍咗個酸味會較為重啲,第二必點之選😎🔹菠菜合桃意大利藍芝士長通粉 $108好睇個人口味,藍芝士不是每個人都岩,岩食既會覺得係幾特別,好少見的菜式,食唔慣藍芝士會覺得難食。想share食,記得點之前要了解清楚同

🔹松露薯條 $68
松露薯條

🔹蜜糖芥末雞翼 $68

🔹菠菜合桃意大利藍芝士長通粉 $108
好睇個人口味,藍芝士不是每個人都岩,岩食既會覺得係幾特別,好少見的菜式,食唔慣藍芝士會覺得難食。想share食,記得點之前要了解清楚同行人士口味😂

🔹和風炙帆立貝意 $138
意粉上面有沙律醬和紫菜,味道甜甜鹹鹹,一份有三粒大嘅帆立貝,值得一試。

🔹芒果椰子麻糬梳乎厘班戟$138
味道普普通通,有得揀芒果醬定係焦糖醬,椰子麻糬就是上面白色片狀,成碟野打卡係幾靚既,但再食我會揀其他口味🙈

🔹楱子忌廉碎冰 $48
好似雲呢拿雪糕溶咗嘅味道

🔹杏仁海鹽焦糖忌廉碎冰 $48
入面會有杏仁碎粒,鍾意食杏仁可以叫依款飲品😆