2018-09-09 1354 瀏覽
同朋友慶祝生日試咗赤柱美利樓呢間西班牙菜☺️,之前睇食評話一般般,但係都照過咗嚟試因為個feel好好😍,結果發覺都幾好食!👍🏻😋生蠔試咗兩款幾新鮮,個西班牙ham好甘香,配佢隻西班牙紅酒簡直一流!🤤不過最有驚喜係個牛肉粒西班牙腸扁意粉🍝,啲牛肉好有牛味生熟程度啱啱好,嗰個意粉嘅西班牙汁味道好特別同個意粉好夾🤤👍🏻~反而叫咗個蟹餅就一般般~甜品方面都幾有驚喜!🤤❤️最鍾意佢介紹咗有個daily special,芒果糯米飯配椰子雪芭😮,估唔到呢個好好食!😍👍🏻啲汁椰香味好夠配個糯米飯一流🤤同埋個椰子雪芭都好好味~另外個蘋果酥卷都唔錯,配埋個movepick嘅雲呢拿味雪糕,好快就掃晒兩碟la~~😋😙總括來講我覺得呢度幾唔錯,雖然嘢食未至於話最好高質素,但重要有埋個好relax既環境氣氛🍷,現場仲有人唱live(仲係我最鍾意嗰啲浪漫英文情歌😆) 呢度絕對可以再encore~~👍🏻☺️

呢度絕對可以再encore~~👍🏻☺️