2022-10-07 127 瀏覽
見咁多好評,又太耐冇去台灣本來想尋找下台灣的味道,就黎試下佢係手機qr code落單,如果見到有落單困難既客人,店員會自動幫忙落單,覺得呢下好貼心但係講到食物,係失望既鹽酥雞新鮮炸起,夠熱夠脆,但有啲乾,而且味道冇特別,係港式鹽酥雞味。麻辣鴨胗呢個係朋友點錯😂,但錯有錯著,味道幾好百頁豆腐豬腸甜不辣冬粉不過不失,冇驚喜,唔特別好食,亦冇台灣滷味嘅味道。不過豬腸好淋好入味芋泥蛋餅好聽啲係味道特別,咸咸甜甜;唔好聽就係味道好怪芋泥唔香,得個甜,有啲蛋餅醬汁係面,酸酸甜甜,總之成件事就係怪,唔建議點呢款食。飲品係 超 級 失 望一杯烏龍奶茶$31(佢冇得揀少甜,只有半糖半冰揀),我揀左半糖半冰,黎到杯野先唔覺有有半冰,其次係奶水味,勁淡,有少少茶味,冇奶味。朋友叫珍珠奶茶,都話好難飲,好彩珍珠本身有啲甜味搭夠。兩人埋單$295
見咁多好評,又太耐冇去台灣
本來想尋找下台灣的味道,就黎試下
但係講到食物,係失望既

鹽酥雞
麻辣鴨胗
呢個係朋友點錯😂,但錯有錯著,味道幾好

百頁豆腐豬腸甜不辣冬粉

芋泥蛋餅
好聽啲係味道特別,咸咸甜甜;唔好聽就係味道好怪
飲品係 超 級 失 望

朋友叫珍珠奶茶,都話好難飲,好彩珍珠本身有啲甜味搭夠。

兩人埋單$295
2022-09-30