2023-03-08 525 瀏覽
同一班同事食飯,最好緊係食日本放題,選擇多,壽司刺身樣樣有,今日黎到大喜屋新開既旺角店,裝修新淨,環境企理。準時6點已經到達,坐低見到淨係飲品選擇之多,有自家冷泡茶,啤酒汽水放滿幾個大雪櫃除左凍飲,成班同事最開心既係清酒白酒燒酒任飲食物方面,餐廳而家用左手機點餐真係方便左好多,唔洗再好似以前咁寫紙仔,所以野食黎得又快又岩。我地一開始就緊係叫左一大碟刺身先喇,仲新多左長蟹腳,整體都好鮮味另外,仲有海膽壽司添,雖然味道同高級既無得比,但以呢個價錢比到呢個質素已經好滿意喇,當然仲有唔同既燒物都出息,燒羊架都有80分以上,另外竟然睇到餐單上有花膠鮑魚,肯定要試一試埋佢,鮑魚幾易咬同埋配既汁都調較得唔錯,大約食左個幾鐘已經好飽喇。但甜品始終係另一個胃,緊係食返兩杯雪榚來結束完美的一天喇

除左凍飲,成班同事最開心既係清酒白酒燒酒任飲

甜品始終係另一個胃,緊係食返兩杯雪榚來結束完美的一天喇

2023-03-02
5 分鐘 (堂食)