2020-09-13
每次去韓國,一定會買Isaac toast ,食過ge人就會明白為何會愛上,知道旺角開左即刻收工衝過去買🤣.真心水準拍得住韓國,好味到食左兩日🤣今日先介紹toast😎🥪MVP煙燻漢堡吐司 $49香脆麵包再加上炒蛋、生菜、漢堡,配上蜜糖芥末和燒烤醬 ,甜甜地爆多汁和餡料,真係超級好食,懷念的味道,好感動😭好食指數:😋😋😋😋😋.🥪邪惡芝士薯餅煙肉吐司 $51一樣好足料,香濃的芝士,蛋好厚身,加上脆卜卜的薯餅和吐司口感好豐富,醬汁一樣是甜甜的,不錯!餐牌寫住一個辣椒但jo覺得一點都唔辣大家可以放心點,不過整體比MVP煙燻漢堡吐司 乾身好食指數:😋😋😋😋.🥪三養地獄辣雞吐司 $44這是香港限定口味,專登買俾好辣的老公試,選了最辣的,老公食得好開心表示好正,jo食了一小口已經大叫救命,推薦俾好辣之人,食評真係俾唔到了食不下去,jo的評價:好辣🤣🍸青提子梳打水(買吐司送)不錯呢唔太甜幾清新,比想像中好飲得多好食指數:😋😋😋😋🦑墨先生與蝦小姐 (半份)$32其實即墨汁墨魚卷和粉紅花蝦卷,蝦和墨魚超彈牙,加上有少少泡菜味嘅墨魚汁飯超好食!炸蝦卷拎到番屋企凍左唔脆口無辦法,但甜甜地味道一流,最重點係芝士
真心水準拍得住韓國,好味到食左兩日🤣今日先介紹toast😎
🥪MVP煙燻漢堡吐司 $49
🥪邪惡芝士薯餅煙肉吐司 $51
🥪三養地獄辣雞吐司 $44
🍸青提子梳打水(買吐司送)
不錯呢唔太甜幾清新,比想像中好飲得多
🦑墨先生與蝦小姐 (半份)$32
其實即墨汁墨魚卷和粉紅花蝦卷,蝦和墨魚超彈牙,加上有少少泡菜味嘅墨魚汁飯超好食!炸蝦卷拎到番屋企凍左唔脆口無辦法,但甜甜地味道一流,最重點係芝士汁同卷超搭味,意外地好好食👍🏻
雞蛋看地球 (半份) $42
即雞蛋芝士包住泡菜餐肉和炸雞,味道不錯,點忌廉食幾好食,不過jo覺得可以辣d和味道再濃厚d(呢間寫一個辣椒的都不太辣😂)
甜辣炸雞拼年糕 $63
年糕好煙韌,炸雞也不錯,很想念這韓式甜辣的味道,好似去左韓國街頭掃街,正
芝海炸物拼盤 $58
一共有四款:炸蝦、炸紫菜卷、炸蟹餅、炸墨魚,jo最紫菜卷,出面脆脆的入面係芋絲,好有趣😂炸物基本上不會好厚粉,配上明太子口味芝士醬,辣辣地不錯的
好食指數:😋😋😋😋
整體來説有點喜出望外,去唔到韓國,係香港食住頂下癮先🥰