2009-05-04 49 瀏覽
昨晚係朋友屋企睇完波兼過夜,第2朝個口仲有啤酒苦澀味,想食d酸辣醒醒佢,朋友就話帶我去食泰國野!(嘩...富貴午餐啊!!)點知,佢帶我去佐個街市一間食泰菜食店,望望牆上推介,泰式海南雞飯,好!!就試一試....e...惦wor!!!雞好香滑,又有雞味!!我唔鐘意食雞胸,因為好鞋,但佢地D雞煮得剛好,就算雞胸都好滑。再來一個豬頸肉,不錯!!蝦餅仲精彩,幾十元竟然有爽口彈牙感覺,絕對不是將貨就價...是一間有良心食店!!好飽...好飽!!但仲未試我本人至愛<芒果糯米飯>由於呢個甜品本人有特別食法,所以要外賣享用!!嘻嘻....補充一句,又係幾十蚊,,芒果大大件....低!!!總結呢個午餐可謂超值,埋單我估一佰蚊佐右(朋友嬴波,比錢前我借尿循走佐,之後又扮傻唔比錢)算啦呢餐佢一定會會入肉!!!哈哈!!!
2009-05-03
$50 (其他)