2017-10-17
Set dinner有6款,大多2百幾蚊個set,包咗頭盤,餐湯,主菜,甜品同餐飲,咁嘅質素算係抵食!頭盤1)有機蕃茄件水牛芝士- 估佢唔到咁大碟,仲擺得幾靚,蕃茄新鮮,加埋畫碟嘅醋,好味2)蟹粉黑松露蒸蛋- 蛋好滑好滑,蟹粉就唔係太覺,可能黑松露太搶味諾曼第鮮蠔濃湯 - 雖然見唔到蠔嘅樣,但真係好鮮味,又真係幾濃,好中意,讚!主菜1)慢煮西班牙有骨豬鞍伴楓糖芥末醬,青蘋果茸 $258 - 肉質真係抵讚,軟嫩多汁,加埋青蘋果茸同汁食不錯!2)芝士焗波士頓龍蝦伴蟹肉意粉 $248 - 失望因為龍蝦有腥味!蟹肉意粉就ok精選甜品係咖啡慕絲 - 伴碟嘅裝飾幾靚,雖然唔係我杯茶的咖啡味,不過都ok另外叫了個脆皮朱古力心太軟 $68 - 因爲要寫生日字句,所以要另點個甜品,要讚下唧字畫花用心好靚!又真係焗到個皮脆脆哋,入面都好流心,好味!餐飲鮮牛奶朱古力,都幾濃朱古力味
頭盤
主菜
餐飲鮮牛奶朱古力,都幾濃朱古力味