2022-01-28 436 瀏覽
原來炮台山開左間春芳號,因之前未試過幫襯呢個品牌,經過行過唔好錯過既心態就停底睇睇有咩好飲,一行幾人心思思諗緊飲咩既同時,店員好細心咁推介佢地既飲品,令到有選擇恐懼症既我唔駛咁煩。佢地推介左一杯叫“橙柚青蘆薈蜜”我覺得非常好飲,青甜得黎又唔係好甜,仲有一絲絲既香橙味配合得天衣無縫,同埋真係有橙柚趙口,我覺得好正,我女友嗰杯“紫薯珍珠鮮奶綠”,一向好口刁既佢都話沖得非常好飲,另外還嗌左玉荷青蘆薈蜜冬瓜檸檬珍珠甘蔗青菜冬瓜烏龍紫薯珍珠鮮奶綠朋友飲完都話唔錯,可以encore,總括黎講除左佢既位置唔係大街大巷之外(要轉入宏安道先搵到),員工態度都相當有禮,下次如果再經過呢頭附近一定會再黎幫襯。

冬瓜檸檬珍珠
甘蔗青菜
冬瓜烏龍
紫薯珍珠鮮奶綠
2022-01-28
2 分鐘 (外賣自取)