2010-11-15 10 瀏覽
今日去咗尖沙咀做嘢,行行下聽到有一位派傳單嘅男仔講有新café開咗,於是上去試一試,雖然佢個位有少少搵,好彩派傳單嘅男仔帶我上去,一入到間café感覺唔錯,同我去開其他café唔同,好光猛,電視播緊啲搞笑劇,比到一個好relax嘅感覺。另外,嚟間cafe有一個種咗花嘅露台,都幾特別。至於食物我問店主有咩好介紹,他介紹我食一個叫Q口麻糬pizza,另外,我叫了一杯香蕉珍珠奶茶,佢地嚟到啲珍珠係白色架,好特別…至於個Q口麻糬pizza口感同市面嘅唔同,食落去個皮好煙韌,好好味…而啲餡料同醬汁係自己選架…可以避開我唔食嘅料,都幾好。當我諗住埋單之際,店主送左個木槺布甸比我,原來拎住張傳單上去,會送忌廉芝士麻糬甜品,但店主話果個甜品送完,所以,送番個木槺布甸比我,個布甸都OK呀。至於服務態度,店主同佢啲員工超nice,真係值得一讚~嚟間café可以再encore

…而啲餡料同醬汁係自己選架…可以避開我唔食嘅料,都幾好。

至於服務態度,店主同佢啲員工超nice,真係值得一讚~

嚟間café可以再encore

2010-11-15