天氣凍就係想搵啲熱辣辣嘅野食☺不過次次打邊爐都會食到厭🙈今次阿張就帶阿梁去食韓燒當聖誕大餐❤燒埋比阿梁食服侍佢!張梁點餐👦🏻🧒🏻《SS1 牛肉套餐》評分(10分滿分):9⃣食評💬:一坐底已經有四大碟前菜👍🏼有泡菜、辣醃大豆芽菜、芝麻海草同埋沙律,可以食住等😋首先上枱嘅係部隊鍋,入面已經有韓式嘅公仔麵、紅腸、午餐肉、大冬菇同肥牛,bulubulu咁滾幾分鐘就有得食~味道唔錯架🤪啲麵索哂濃濃嘅湯👅勁邪惡丫!#張梁重量級推介好快啲主菜都到齊啦!有霜降牛肉、牛肋排、牛五花肉,份量都唔少😋而且醃得好入味,燒完嘅牛唔洗再點任何醬料都已經夠好味😆個味係甜甜地嘅~仲有個雜錦拼盤,有年糕、蘑菇、芝士香腸同埋大蝦,大家可以選擇放落部隊鍋到煮或者燒嚟食都得😋最緊要你開心👍🏻似足一邊燒肉之如又可以一邊打邊爐🥢一次過享受哂兩種感覺~新麻蒲 BBQ (銅鑼灣)📍銅鑼灣波斯富街24-30號寶漢大廈2樓👉🏼港鐵銅鑼灣站C出口對面👈🏼

張梁點餐👦🏻🧒🏻
《SS1 牛肉套餐》