行完金魚街朋友要搵米線食,見呢間有粉麵就入啦,雖然成日行旺角不過都未食過呢間,如果唔係朋友堅持食米線都未必會入😛點知非常impressed😃, 店員服務好好👍🏻今時今日已經好少遇到,而且店員都係有d年紀點知快手又有耐性....見我地多野主動拎多張凳俾我地擺野,我地見唔到餐牌有米線問佢,原來晚飯時間收起左d點粉麵嘅紙不過佢都即刻拎俾我地....我唔太餓但口痕就叫左個蠔餅同凍檸茶,蠔餅好香而且好足料多蠔仔😋個米線都唔錯架我地share食要碗仔又要叉,佢拎杯茶幫我地浸定隻叉😃,好耐都未遇過d咁貼心嘅茶餐廳伙計,雖然係茶餐廳不過佢d地方都好乾淨,細心d睇餐牌原來佢嘅炒出前一丁攞過奬,而且有好多人叫煲仔飯,聞到隔離枱好香....睇黎下次去旺角多左個選擇😄~服務好又好味嘅地道茶餐廳,伙計值得讚賞~
~服務好又好味嘅地道茶餐廳,伙計值得讚賞