2022-06-17 139 瀏覽
呢間分店同同區既第一間店經營路線不相同,食物方面,沒有雪糕而主要提供例如all day breakfast 既熱食。真心比個讚佢係佢用Ethiopia 高價豆做espresso base 咖啡已經好有誠意,佢連食物都非常用心製作,好睇又好食,而價錢合理。推介Salmon avocado hashbrown, 雖然面層都係用返常見breakfast既食材,但係無用麵包而係用hasbrown做底真係第二度無得食;個hashbrown香脆得黎一D都唔油所以keep到成個dish既清新感,好match好好食。另一個我個人好欣賞既地方係佢既interior design; 整體以木材為主,牆壁用紋理同顏色深淺不一既方形木塊砌成,看似隨意但充滿心思。一間滿載心思既小店,希望大家有機會去試試。
一間滿載心思既小店,希望大家有機會去試試。
2022-06-17
  • Salmon  Avocado  Hashbrown  Waffle