2017-06-19
星期五晚慶祝閨密生日,挑了這間位置便利,係諾士佛臺的泰菜。3人行點了生蝦,海中寶(熱食),牛肉串,爆炸豬手,燒魷魚。另飲品點了兩個椰青,1杯青檸soda, 1杯椰奶,1杯洛神花。當中生蝦最好味,每隻都放入一個cocktail杯,確保每隻都浸有source. 而且大大隻,好正共有8隻,大大隻,好味道,賣相精緻。黎到先知賴野,原來本身已經有成隻魷魚,個待應冇提下我地,攪到3個女人仔食2條魷魚,有d梗胃個湯唔辣,而且唔熱,暖暖地可以即時食,大堆頭,但可能因為係熱食,唔太食到鮮味牛肉串,原來menu係冇,都幾好食,大大串,一人一串,菠蘿超甜,牛肉燒到啱啱好,好味道爆炸豬手,好體貼,好問我地要唔要去骨先上,黎到唔使用刀再切,方便,貴得黎有point.個皮夠脆,點醬食好味d,可以中和d味,冇咁“漏”.飲品椰青好味,夠新鮮,其他可以唔使點,基本上冇味,個青檸soda得一片青檸,冇味。洛神花我fd comment 似酸梅湯唔知係咪因為星期五,分時段,坐唔到耐
共有8隻,大大隻,好味道,賣相精緻。
唔知係咪因為星期五,分時段,坐唔到耐