請朋友食飯唔可以寒酸,見呢度咁多哈哈笑就慕名而來喇!估唔到六點幾來到門口已經大排長龍,而隔離就水掙鵝飛,足以證明呢度係幾咁好食!結果等左一個鐘終於有位喇!兩個人叫左吉列豬柳拼炸蝦同吉列豬扒拼蠔套餐,每個套餐都包任食椰菜同白飯,仲有麵豉湯同水果。我地第一次食,侍應首先俾左碗芝麻我地,之後好細心咁教點樣磨芝麻同加吉列汁,好好玩哩!因為我地share,所以食物都放係一個大碟上,好似好大堆頭咁,未食已經流口水了!首先試左個豬柳先,香脆既吉列包住鮮嫩多汁既豬柳,真係好好味啊,點埋加左芝麻既醬汁就perfect喇!吉列豬扒都一樣,唔會好似出面食果乾爭爭硬掘掘的,不過比較上黎都係豬柳好味!而海鮮方面,炸蝦同蠔都非常新鮮,點沙律醬調味,一流!唔可以唔提既係佢既任食椰菜絲,侍應姐姐會拿住個兜逐問你加唔加,好多人都食左好多,皆因佢既椰菜絲幼細易入口,新鮮清爽帶甜味,與別不同,加上特製既紫菜汁同西油汁調味,可算絕無僅有!由於實在太好味喇,最後食左碗半飯,真係有點過份了!如果飯唔好咁,口感會更好添!食飽仲有三片香甜西瓜解熱氣,順便為完美既一餐劃上句號!
結果等左一個鐘終於有位喇!
而海鮮方面,炸蝦同蠔都非常新鮮,點沙律醬調味,一流!
食飽仲有三片香甜西瓜解熱氣,順便為完美既一餐劃上句號!