第二次黎食, 上次帶我黎食既朋友已經我, 如果一人叫一個main course 會超飽, 果然上次飽到行唔郁咁濟, 今次我地四人share 兩個main course, 份量就岩岩好!$108 有Semi buffet +餐湯+ 餐茶 +甜品$118-$158 就另外多份主菜, 即係最平加$10就有一份主菜, 咁諗可以話超抵!Semi buffet食物種類好平均, 有冷盤, 沙律菜, 熱食, 面包和水果。最驚喜係居然有燒豬肋骨和炸雞塊, 岩哂我呢d食肉獸~哈哈而面包外表[硬朗]咬落原來好鬆軟。肋骨味道唔錯, 夠濃味而且好好肉地, 細食既人唔好拎太多,否則好快就飽了~炸雞都幾好, 炸漿有少少厚但肉唔乾而且温度夠熱~炸雞一定要夠熱先正!兩次Main Course 都有叫牛扒, 水準依然保持到, 夠Juicy唔會過熟, 好嫩滑, 好濃牛肉香~今次試埋黑松露煎(烤?)春雞, 愛吃雞的朋友讚話無雪藏味, 我就無咩特別感覺~只聞到好香黑松露~甜品是自家製的火龍果香蕉Oreo 雪芭, 朋友愛食而我就唔太鐘意食火龍果而放棄了, 專心飲我個杯大咖啡~真係好大杯~~哈哈總括黎講雖然係Semi Buffet
第二次黎食, 上次帶我黎食既朋友已經[提醒]我, 如果一人叫一個main course 會超飽, 果然上次飽到行唔郁咁濟, 今次我地四人share 兩個main course, 份量就岩岩好!

$108 有Semi buffet +餐湯+ 餐茶 +甜品

而面包外表[硬朗]咬落原來好鬆軟。

總括黎講雖然係Semi Buffet型式, 但由自助食物,到主菜到甜品到用心烹調,唔會話個甜品係送既就是但俾杯Jelly你,好多餐廳都係咁,有時我會諗不如唔好送,更環保,好過我迫住食你又迫住送。

埋單醒起有四個人可以free一個餐, 幾抵wo~
2017-03-21