2021-03-24
每次經過見到呢間餐廳裝修好靚既lounge,好想試下。今日終於有時間過來呢度食個lunch呢度主打西餐 款式唔太多,令我好快就選擇到。值得一提有室外 晚上有shisha 又可以飲下野放鬆下 J moon pizza-pizza 炸得好香脆 配料左bacon 菠蘿 芝士 係香港人口味 好不錯 最特別係中間加左隻蛋 就係睇有d 格格不入 不過食落又好match 有啲蛋汁好香好好食 夾埋脆餅食 一d 都唔油膩 帶子蟹肉pasta-份量好大 帶子厚切勁juicy 有鮮味 2個人share 完全無問題 仲配有蟹肉 perfect matchLatte-個cream 好香好滑 非常不錯 完全係酒店水準 真係令人回味無窮Mango smoothie-非常好飲 唔會太甜 估唔到mango又幾match
今日終於有時間過來呢度食個lunch