本來小事一椿, 但係Google business 個老闆娘死都要辯駁。事源好耐之前, 已差唔多2年。我當時進來叫左一碟野吃,我女朋友不肚餓. 所以只點了一碟。 到我賣單時,發現金額多了很多才問到。 外國同事應該係老闆,跟我說: 你2人吃一碟, 如果每個客都這樣不好。每1最少叫1樣野食, share disk 要收附加費,其實,有這規則不打緊,。但不是等我埋單才跟我說。我們是願意多叫杯飲品或小吃。,waiter 該在下單時提及一下而不是埋單時才說。難道, 要我坐下再叫嗎?我不是想bad mouth 你們。 我光顧很多次的。只是該次感受不太好。仲好意思說"所有客人如對帳單有任何問題,我們絶對願意給客人在電腦前當面查証。廢話, 加多收費項目。什打上去都可以。 都是哪句,其實不介意min charge , 但請提示一下。我肯定個老外一定有心。大家唔信, 可以試下。

仲好意思說

大家唔信, 可以試下。
題外話/補充資料: 每人都要叫野食。OK的。最低消費,是明白的。但請下單時說不是刻意等埋單時說。