2007-07-08
記得兩個幾月前同朋友貪新鮮去呢個野到食過~感覺超唔拈~ d 壽司唔知想點咁~1. 印象中比較貴既壽司多左d 好似睇得唔食得既莊飾係到~無聊=.=2. d 人又唔知做咩~成日走埋來都加茶~如果話呢d 係良好服務~我覺得多餘~只係比人感覺好煩~3. 係食方面最唔拈係~ d 飯好得酸~軟殼蟹超少!! 雖然平~但係回轉吧上面個d 來來去去都係令人睇到唔想食既野~睇望左兩眼~都係算吧啦噚晚去~ < 比上次滿意左> ~另一原因因為有人請~呵呵~心情少不免都好左~1. 9 點幾去到~唔洗等位~Reception 個女仔幾靚仲幾有禮貌~我地今晚一行4 人坐卡位~幾舒服2. 間野回轉吧中間有個好多既魚江~我唸係特色瓜~不過噚晚去~個魚江爆左~裡面無魚~大殺風景..3. 重點~今日同樣叫左軟殼蟹手卷食~好味~ d 飯冇再好似上次咁酸~眼見回轉吧個邊好似同上次有d 唔同~感覺上好似多左好多野食咁~有d 好靚~不過原來個d 只係可以係回轉吧到拎= ="4. 今次叫左個3 文魚頭燒~同d 串燒食~好好味~叫左好多野食~都唔洗點等就有~ d 壽司都無咩多左~有d 特別少少既壽司因為個樣靚好好味~
感覺超唔拈~ d 壽司唔知想點咁~
4. 今次叫左個3 文魚頭燒~同d 串燒食~好好味~叫左好多野食~都唔洗點等就有~ d 壽司都無咩多左~有d 特別少少既壽司因為個樣靚好好味~所以記得個名~好似有雪之花~芒果三文魚咁~不過壽司好似細件左~但入口岩岩食~唔洗食兩次~
5. 總結~食品都好左~又抵食~服務方面~仍然係加荼太密lo..