2007-10-04 6 瀏覽
昨晚叫了一個Appetizer(任選4款):芝士菇薯皮(我好鍾意o既芝士加薯皮,味濃夾香,正!);辣汁雞翼;洋蔥圈(soso);炸蝦(我o既致愛~~> 蝦,煮得好香脆~~~)Cheese Burger:分量不算大- 分了4份,所以每人都係‘少食多滋味’,可惜唔夠cheese味呢!半份ribs(honey sauce):最正係呢個菜!ribs夠‘林’,又入味,正!正!正!因為有朋友有信用卡生日優惠,所以是晚埋單75折。服務方面就麻麻喇~~~叫refill都叫o左好耐先有得飲,唉~~~但廚房ok喎,竟然咁乾淨?(因為大家如需要去洗手間,係要經過廚房o架!所以見到咁乾淨,有Dsurprise@.@)
因為有朋友有信用卡生日優惠,所以是晚埋單75折。