餐廳: Amazake
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-01-01 1148 瀏覽
好似好耐無食日本野。 Openrice search 到中環哩間,lunch ,set menu 有30% off..所以決定試試佢。 去到無乜人。唔知係因為年尾大家都放假唔番工所以無乜人。定係本身間野就無乜人。🤷🏻‍♀️ 要係set menu ge 餐先有30%off. 每日只係得3 款。 原本個價錢就唔算平易近人。有折都可以接受。 叫左刺身定食前菜有沙律,蒸蛋同麵豉湯佢個刺身都算多種類同大份,啲刺身都算厚身。份海膽真心算大份,d 刺身都幾新鮮。啲嘢食都算唔錯,有卡位坐。係中環搵到間lunch唔會趕人嘅餐廳。都算過得去。 有折的話可以一試。 不過無折我就未必會再去。 🤭
好似好耐無食日本野。

要係set menu ge 餐先有30%off.
每日只係得3 款。
原本個價錢就唔算平易近人。
有折都可以接受。
叫左刺身定食
前菜有沙律,蒸蛋同麵豉湯

刺身定食

啲嘢食都算唔錯,有卡位坐。
係中環搵到間lunch唔會趕人嘅餐廳。
都算過得去。
有折的話可以一試。
不過無折我就未必會再去。 🤭
2019-12-30