2017-02-08
第一次寫食評,請多多指教今次回港後第一次約以前D同學仔出街食飯,我比較喜歡有私人空間慢食同分享,再加上大家就腳,所以我就揀咗呢間樓上餐廳。先講下接電話果位既態度很好我以為香港而家D人會好串但係佢很有耐性值得一讚!去到個cafe枱全都book滿了,我叫了佢地既廚師發板,由於製作時間需時所以我預到朋友們到左後才上枱,老板娘介紹左食法等等我們就邊傾邊食好有heart呀,食物質素都唔錯,牛肉粒同鵝肝多士好好食,杯朱古力冰大大杯,大家開心share,影相呃like就是常識吧我壺薰衣草玫瑰茶,因為自己放得太耐,薰衣草味變得太嗆,分量如果減啲就啱啱好Cafe裏面有兩隻貓,見人多開始食飯佢哋就會周圍走. 最欣賞係佢地唔趕人,坐到十一點幾人開始離開我們先知要散Band整體上真係一個好好既experience, 找回以前小學雞放學去樓上cafe hea的感覺
Cafe裏面有兩隻貓,見人多開始食飯佢哋就會周圍走.