好啦,知道 俄國世界盃足就快開踢 就分享返我兩個月前係呢一間餐廳嘅經驗.其實因為我喺佢隔離大廈返工 放飯一落樓就會見到佢  一早已經知佢間嘢伏伏地,不過人就係犯賤嘅動物,你日日對住對住,明知係個伏,都會想去試有賤商人 就有賤食客   有時唔怪得大家樂點解越開越多 其實大家都有責任好!講食物, 唔講你唔知其實東歐國家食餃子係好平常我都叫咗佢兩款餃子.唔知咩垃圾餃子賣100蚊3隻  越食越嬲  唔知佢擺得太耐定係用微波爐叮 上嚟嗰陣時係乾到乜鬼咁,至於味道呢.因為好乾身嘅關係  就皮還皮肉還肉. 落左少少蔥花當係裝飾 真係佩服佢個廚,水果餃子一百蚊5隻,份量有進步la,但係垃圾就係垃圾 但基於我已經預咗入嚟犯賤,所以我係接受到㗎.食物味道都冇乜嘢好講,同上一樣.名:不知所謂飯$280 加一後三百蚊, 世事冇話啱定錯 但係叫咗佢就一定錯 味道冇乜印象 費事講錯佢 小弟作為一個PR.成日會上網睇唔同嘅評價,我發現佢呢間餐廳喺april 4號至april 24號,有六,七個食評話每人用咗200蚊 有天堂級享受但係佢一碗湯賣120蚊 .主菜280.200蚊包嘢飲  你真係食畀我睇.以及喺佢哋fac
其實因為我喺佢隔離大廈返工 放飯一落樓就會見到佢

好!講食物, 唔講你唔知其實東歐國家食餃子係好平常
我都叫咗佢兩款餃子.

唔知咩餃子

唔知咩垃圾餃子
賣100蚊3隻  越食越嬲

唔知佢擺得太耐定係用微波爐叮 上嚟嗰陣時係乾到乜鬼咁,

真係佩服佢個廚,

水果餃子

水果餃子
一百蚊5隻,份量有進步la,但係垃圾就係垃圾

但基於我已經預咗入嚟犯賤,所以我係接受到㗎.
食物味道都冇乜嘢好講,同上一樣.

名:不知所謂飯

加一後三百蚊, 世事冇話啱定錯 但係叫咗佢就一定錯

味道冇乜印象 費事講錯佢

小弟作為一個PR.成日會上網睇唔同嘅評價,
我發現佢呢間餐廳

喺april 4號至april 24號,有六,七個食評
話每人用咗200蚊 有天堂級享受
但係佢一碗湯賣120蚊 .主菜280.
200蚊包嘢飲  你真係食畀我睇.
以及喺佢哋facebook Google Map

都有呢幾個ID,畀完一個食評就完全冇任何活動
作為一個PR, 大佬我職業病發作呀

小弟已經舉報啦.至少我有圖有真相.
佢啲所謂嘅食評係真係㗎就你哋自己判斷啦
2018-04-03