2019-04-12 154 瀏覽
茶記不嬲都係食晏趕時間之選😏今日晏晝時間唔多,要快快脆食完個lunch,又要去第二度........ 所以是但係咁以搵間茶餐廳食算數..... 咁啱附近有間叫龍門冰室嘅餐廳,之前都聽過呢個名,應該係有分店,咁應該實無死啦😂😂 跟住就入咗去喇💁🏻‍♂️我去到嘅時候已經係下午茶時間,人唔算多....... 叫咗個all-day breakfast 同 羊架撈丁!!!! 得閒食好啲,對自己好啲,心情靚啲,先有動力去做野!!!!!! 雖然個all-day breakfast 比一般茶記食物貴少少,但係睇得出佢用料絕對唔馬虎!!!!! 有smoked salmon 同organic mushroom!!!!! 係我既至愛!!!!! 仲有勁多料嘅羅宋湯!!!!!羊架撈丁🍝
茶記不嬲都係食晏趕時間之選😏

仲有勁多料嘅羅宋湯!!!!!

羊架撈丁🍝