2022-07-16
無限時其實係幾瘋癲嘅一件事計番餐廳12點開門 如果19:30前埋單 再食最平嘅$239餐 大約$30一個鐘 平過好多齋坐收錢嘅地方(。・ω・)ノ 而喺呢段時間裡面仲可以一路打邊爐 一路飲下茶一路傾下計 絕對係等人同傾計聚舊嘅好地方🤤´•ᴥ•`Prime grade美國安格斯牛x西班牙無激素豬肉片餐($239)我就係食左最平嘅餐 19:30前埋單$239 如果想食無限時其實係幾瘋癲嘅一件事計番餐廳12點開門 如果19:30前埋單 再食最平嘅$239餐 大約$30一個鐘 平過好多齋坐收錢嘅地方(。・ω・)ノ 而喺呢段時間裡面仲可以一路打邊爐 一路飲下茶一路傾下計 絕對係等人同傾計聚舊嘅好地方🤤´•ᴥ•`Prime grade美國安格斯牛x西班牙無激素豬肉片餐($239)我就係食左最平嘅餐 19:30前埋單$239 如果想食到夜晚就$298 都真係見到隔離枱一路等人一路食😂😂食下食下又多一個人 幾好笑 雖然餐廳以無限時為賣點 但其實食物質素都幾唔錯 以下會詳細介紹(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)首先係湯底 我對椰子雞湯底係無抵抗力 一見到就必須叫 都幾有驚喜 雞有非常多舊 而且係腍滑(。・ω・)ノ 椰
我就係食左最平嘅餐 19:30前埋單$239 如果想食
無限時其實係幾瘋癲嘅一件事
首先係湯底 我對椰子雞湯底係無抵抗力 一見到就必須叫 都幾有驚喜 雞有非常多舊 而且係腍滑(。・ω・)ノ 椰子湯味道尚算天然 唔味精 值得一提係加湯並不是加水 而係有啲杞子水加落湯 保持湯嘅養生感
至於肉類係我最想讚嘅地方😎😎
我地叫嘅係最平嘅餐 但安格斯牛質素好過唔地方嘅貴價牛(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯) 點解咁講呢 睇相就見到脂肪唔多 油花暗紋 食落牛味好香 encore左幾碟 無激素豬肉片就相對一般 淨食牛都夠開心( ・⌓・̥ )
海鮮竟然有蟶子 有啲仲幾大隻 部份有少少沙不過味道都可以 海蝦都肉質彈牙 夠新鮮💁🏻♀️
飲品同甜品方面都唔錯 飲品我最鍾意桂花烏龍 似係無乜糖 淡淡清香味 黑糖檸檬略嫌有點甜 因為我飲慣無糖( '-' )ノ甜品不得了 竟然有dreyers甜筒 我係第一次喺任食火鍋見有呢種甜筒揀 焙茶扭紋筒 唔食甜食嘅朋友都忍唔住食左😂😂
無時限任食嚟講各款食物都有一定質素( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ) 今次冇預到食全日 下次要約朋友全日打邊爐 又有得食 又唔洗洗碗 傾計一流(*´∀`*