2019-07-29
朋友帶路, 原來係油麻地依個位成日經過都唔知樓上有cafe係度, 係外面地下望上去會見到大玻璃入面掛住d閃閃既燈~上到去原來全層都係佢, 一邊係for會員既~ 今次我係坐A個邊, 入面環境都唔錯, 有大玻璃採光幾好, 窗台有d小裝飾感覺幾舒服。我地一人一個set dinner, 另外drink menu都幾多選擇, 其中有成頁係塔羅特飲, 幾得意~芝士焗肉醬天使麵朋友叫既, 我睇賣相就覺得唔錯, 面頭好多芝士天使麵軟硬度都好正常日式黑椒牛柳粒飯初頭見到佢d汁顏色唔同平時食開個d黑椒汁都有d擔心, 但食落去又唔錯喎, 仲撈下撈下食哂全部飯添仲有佢既牛柳粒份量都多而且腍身, 夾埋洋蔥黎食幾好味芒果綠茶 Cappuccino本身dinner set包左兩杯38蚊既飲品, 想叫貴d既只面需要比差價~ 芒果綠茶唔會太甜, Cappuccino梗係我嗌黎配甜品架啦心太軟跟餐加35蚊可以食到心太軟配雪糕依個甜品做得幾好! 心太軟外層焗到少少脆, 再入面係軟熟蛋糕, 然後就係流心朱古力, 層次做得幾好而且即焗熱熱地咁配雪糕黎食勁正, 依個35蚊值得加依度食物唔錯, 環境就幾舒服而且唔會好嘈, 鋪頭亦有
芝士焗肉醬天使麵
日式黑椒牛柳粒飯
芒果綠茶 Cappuccino
心太軟
依度食物唔錯, 環境就幾舒服而且唔會好嘈, 鋪頭亦有放cafe必備既boardgame比客人玩, 亦有free wifi提供, 配套上幾好可以同朋友間中黎食下野傾下計hea下呀