2024-03-22
佐敦莊士倫敦廣場12樓,D出口過條馬路就到一出地鐵站就到。兩小時任飲任食 $228/位麻辣雞堡打邊爐前先食雞煲,份量唔會好多但可以refill,雞肉唔會嚡仲好入味,怕太飽的朋友,可以skip 雞煲,直接打邊爐!不過我個人覺得個雞煲值得一試。火鍋湯底有10款可以揀,我地揀左出邊任食少有的川芎天麻魚頭湯湯底,飲落完全唔腥,仲好滋補。手切牛肉每枱都會贈送一碟手切牛肉,牛肉紋理清晰,咬落唔韌,輕輕淥幾下就食得,任食黎講質素非常唔錯👍🏻。火鍋配料用點菜紙落單,齊曬各款肉類、丸類、海鮮、麵、蔬菜等等。肉類滑牛、羊肉片、雞同豬肉都有,全部都係簿切,可以試曬咁多隻肉。丸類、餃子類種類非常多,我最推薦自製韭菜餃,真係皮薄餡多!我都再encore左兩轉。而炙燒芝心丸、千島龍蝦丸、爆汁牛筋丸、魚皮餃都值得食!海鮮生猛海蝦肉質彈牙,encore左兩轉。而脆鯇魚同都唔錯👍🏻;肚仲有位可試埋鮮蝦滑同埋墨魚滑。飲品有紙包同罐裝飲品喺曬自助櫃,連自家竹蔗茅根都有丫,消滯下火岩曬。雪糕得雲呢拿同朱古力兩款味道揀,如果多啲甜品揀就好喇。
兩小時任飲任食 $228/位
麻辣雞堡
火鍋
手切牛肉
火鍋配料
用點菜紙落單,齊曬各款肉類、丸類、海鮮、麵、蔬菜等等。
肉類
丸類、餃子類
海鮮
飲品
雪糕
得雲呢拿同朱古力兩款味道揀,如果多啲甜品揀就好喇。