店名/Shop Name:福薈川菜地址/ Adresss: 旺角亞皆老街88-96號利豐大廈地下A及B號舖種類/Type:小菜/川菜/乾鍋/午餐推介/Recommend:酸菜生魚米線,芹菜香乾肉絲飯人均價錢:70店舖環境: 港式中菜餐廳交通:旺角地鐵站B3出口行5分鐘上菜速度: 5至10分鐘服務態度: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有地道特色的中式小館,小炒夠鑊氣芹菜香江肉絲飯66元因為唔吃得辣,叫咗去唔辣,非常之惹味,如果食得辣嘅,應該會更加刺激,整個小炒非常之夠鑊氣,剛剛炒完出嚟,熱騰騰冒着煙,吃一口芹菜散發出清新的香氣,獨特的口感和香味。肉絲炒得剛剛好,配白飯吃到唔停得口。有時吃到飽滯左,都係覺得中菜比較清爽健康啲#福薈川菜 #芹菜香江肉絲飯 #旺角 #旺角美食#旺角好去處 #hkrestaurants #food #foodlie #hkfood #hkfoodie #852food #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblog
店名/Shop Name:福薈川菜
種類/Type:小菜/川菜/乾鍋/午餐
推介/Recommend:酸菜生魚米線,芹菜香乾肉絲飯
人均價錢:70
店舖環境: 港式中菜餐廳
交通:旺角地鐵站B3出口行5分鐘
上菜速度: 5至10分鐘
服務態度: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

有地道特色的中式小館,小炒夠鑊氣

芹菜香江肉絲飯66元