2020-04-18 376 瀏覽
好耐冇食過沙嗲王,上一次應該係舊年11月,今晚有人請食飯,當然9秒9跑去啦🤣當然而家疫情未退,在於顧客來講好似係一件好事,唔需要排隊、又有折扣、人少咗服務又好咗,但係對食肆來講就真係前所未有嘅寒冬❄️好啦,入到去梗係叫嘢食啦,打開餐牌用手機落單仲可以平$2😍白咖喱豬扒飯係我每一次去沙嗲王必叫嘅食物,有成四塊豬扒,白咖喱汁撈飯真係冇得頂🤩真係每次食都係咁好味,而且每間分店都可以保持到水準,非常讚👍🏻👍🏻加十幾蚊就有兩塊薄餅,用嚟索白咖喱汁真係好好味㗎😱魷魚王子,其實有啲似避風塘嘅做法,用粉漿炸咗魷魚筒之後再加蒜蓉炒,非常嘢味,但係就比較熱氣🥵蝦醬炒通菜用石兜上,食到最尾仲係可以保存熱度,通菜鮮嫩無渣,但係比較鹹咗少少🤏唔記得咩名,好似酸菜魚嘅味道,娃娃菜嗦咗啲汁非常好食,魚亦都夠滑👍🏻👍🏻值得一讚嘅係,因為白咖喱汁又要撈飯,薄餅又需要白咖喱汁,所以同侍應姐姐講,問佢可唔可以俾多少少白咖喱汁我,佢就即刻遞上👏🏻👏🏻非常滿足嘅一餐🤤
好啦,入到去梗係叫嘢食啦,打開餐牌用手機落單仲可以平$2😍
白咖喱豬扒飯

薄餅

加十幾蚊就有兩塊薄餅,用嚟索白咖喱汁真係好好味㗎😱

鮮尤王子

蝦醬通菜