2017-07-19 790 瀏覽
係咁嘅, 正常情況下我都唔會寫茶餐廳食評之不過,今晚食嘅茶餐廳我就俾幾高分,咁都老實講,講嘢食喱度就真係唔係殿堂級,但人情味喱度就真係好有啦其實我係睇中佢個黑白多士而黎,但最後太飽所以試唔到咁就叫左個98蚊嘅2人套餐,有海南雞,一個小菜,一個時菜,2碗白飯同兩杯嘢飲,其實仲有2個例湯嘅應該,不過可能員工見我地一坐低就飲緊啤酒所以就冇俾到,咁其實我都冇想飲湯所以亦到冇叫到先講個餐海南雞有dddddd失望,因為佢冇我想像中的嫩滑,不過都ok啦,有個薑蓉拉返分椒鹽豬扒,我男人就好鐘意喱味餸,賣相都幾靚仔呀菜心咁由於我地係大食怪,所以再見左個小菜叫左個黑椒腰果炒牛柳粒,而家先發現冇左腰果,不過都唔緊要啦其實我地叫左啤酒,但我好鐘意飲港式奶茶,所以都點左,都ok香喎喱度係一間好舊式嘅茶餐廳,但員工都好friendly 好有禮貌亦都好熱情,睇得出大部份嘅客人都係熟客,嘢食質素ookk但人情味加晒分,有機會一定會再黎,下次一定要食到佢個黑白多士!Btw,以上咁多嘅食加埋4支啤酒,賣單260幾,真係好抵食!
係咁嘅, 正常情況下我都唔會寫茶餐廳食評

其實我係睇中佢個黑白多士而黎,但最後太飽所以試唔到

先講個餐

椒鹽豬扒,我男人就好鐘意喱味餸,賣相都幾靚仔呀

菜心

咁由於我地係大食怪,所以再見左個小菜

叫左個黑椒腰果炒牛柳粒,而家先發現冇左腰果,不過都唔緊要啦

2017-07-19