2017-03-13 102 瀏覽
一入到去感覺環境裝修不錯,1830去到時間尚早 侍應哥哥就安排左我哋坐卡位👍🏻依間放題最特別就係有首輪 刺身拼盤落單, 大概等左5分鐘就上菜 速度好快!首先就講下剌身既質素~最好味就係元貝夠大粒爽口彈牙 其次有頭甜蝦刺身亦不錯非常甜 象拔蚌刺身爽口彈牙 泰式生蝦刺身略嫌有啲腥味 松葉蟹鉗刺身有啲急凍味整體來講質素不錯 當日除咗有首輪落單外 仲送 和牛壽喜燒或韓式部隊鍋 我怕辣所以就揀咗壽喜燒。本身諗住送嘅就冇抱大期望 點知出乎意料地好食😍牛肉的部份餐廳提供的是和牛 雖然未去到日本頂級和牛既味道 但比起坊間的火鍋牛肉更勝一籌,肉質嫩滑 爽口彈牙!值得一讚!其他食物方面印象最深刻的非火炙岩鹽燒三文魚腩壽司莫屬。濃郁而不油膩 但柚子大蝦沙律生菜和醬汁條配搭得不太恰當令 帶唔出柚子味同時突顯左蝦嘅腥味最後,飲品同甜品嘅選擇都好多有放題必飲嘅忌廉鮮奶!但甜品綠茶奶茶味道有啲奇怪 一食落口有點甘甜味 綠茶味掩蓋了奶凍的味道。 總括嚟講 幾滿意今次放題!下次聚會可以約埋朋友再來開餐!

首先就講下剌身既質素~
整體來講質素不錯

其他食物方面

印象最深刻的非火炙岩鹽燒三文魚腩壽司莫屬。濃郁而不油膩

最後,飲品同甜品嘅選擇都好多

總括嚟講 幾滿意今次放題!下次聚會可以約埋朋友再來開餐!