2013-05-01 32 瀏覽
時間: 9時30左右 不需等位,因為只有"3個客".一行2人各點了基本上同豚王點法差不多,自撰型式.但 係廢既. 麵質係冇Q用, 係唔係都咁淋, D麵仲係煮到溶溶地咁. 非常sticky like HELL.個湯: 非常重味又油膩. 重味只係"salty" 味, 而唔係所謂豬骨既重味. 個蛋: 煮到熟哂, 全solid. 流都唔識流!! 你叫個麵又送埋蛋, 自己諗啦係點.食拉麵既朋友通常都會飲埋個湯. 如果你食間野, 拎定支2L水.佢SERVE你既係熱茶, 即係你飲左個湯既話就局住你飲熱茶咁. 又熱但又你口渴.個餃: 先steamed再fried. 皮係薄, 好似D 雲吞咁, 又係好淋. 入面D肉味唔夠, 冇layer. 配既source, lightly sour, 都唔知有咩用, 點完放入口都你都唔會TASTE到有味.多哂, 每人$125.好喇,戲肉到喇.時間: 9時左右AM 開始腸胃都抽搐. 向廁所直賓唔該. 直到12時左右.我嘔左 5次, 柯左3次. 飲淡水轉頭就嘔番哂, 知道自己又中招. "腸胃炎"痛到係只可以訓而唔會有能力比你 "企" 係到!!! 好1個中環地段
時間: 9時30左右 不需等位,因為只有"3個客".
一行2人各點了
基本上同豚王點法差不多,自撰型式.

多哂, 每人$125.

好喇,戲肉到喇.
痛到係只可以訓而唔會有能力比你 "企" 係到!!!

好1個中環地段,差不多成舊水個拉麵會比到個咁既驚喜我.
喂, 真係唔該哂喎. 計埋醫藥費, 我覺得豚王真係好抵食!

PS: 本人已向食環署聯絡此事件, 所有報導全是屬實!!
題外話/補充資料: 配以[b]溫泉蛋[/b]。先講麵身,不軟不硬,入口咀嚼 !? 哦,原來溫泉蛋係咁既, 喂 唔該哂喎,[b] 唔係你講我真係唔識[/b]. 仲以為個隻係煎蛋添. 湯底,[b]唔鹹亦唔太黏口[/b],講真句咁樣先係湯!? 講真果句, 如果腎多既朋友可以食得過, 可惜我唔係, [b]無謂白廢有師父功力[/b]既拉麵啦咁. 真係各人口味不同啊. Enjoy your Life.
2013-04-26