2018-07-11 64 瀏覽
感覺好peaceful既peace cafe🤤 仲有好多boardgame🙈晚市套餐選擇好多,有餐包,餐湯,沙律同甜品。餐湯係我最愛既粟米湯,好濃好滑仲好多粟米粒🙈 跟埋牛角包上,送湯一流。叫咗2款小食,第一款係煙三文魚伴粟米碎蛋手壓薯蓉 ($72) 粟米好甜好爽脆,而個薯蓉係好食到不得了!!完全可以當正餐食,薯蓉用新鮮薯仔做,好滑好重薯仔味。加埋粟米同碎蛋,此物只應天上有!🤤和風燒雞酥皮pizza ($65) Pizza 皮係平時泰國菜入面食到,用黎點咖哩既薄餅,口感十分酥脆,鬆軟。燒雞味道都幾香,醬汁用咗芝麻醬,同pizza味道都幾夾,好快就食完🤣素菜全日早餐 ($108)見到呢個all day breakfast 係十分之興奮!一來又有薯蓉,二來係個碗入面終於唔係茄汁豆,而係牛油粟米🤤❤️ 整體食落不錯,個蛋都炒得好濕潤好滑~ 同埋份量都唔細。套餐入面個主菜就係香煎三文魚扒配檸檬忌廉汁 ($188) 三文魚煎得好香,外脆內軟,同埋呢個忌廉汁帶點微酸,食落都幾開胃~ 鍾意水晶或者隕石既朋友更加唔好錯過,呢度有個小角落放落好多特別既石頭仔!更可以買翻屋企~

晚市套餐選擇好多,有餐包,餐湯,沙律同甜品

和風燒雞酥皮pizza ($65)

素菜全日早餐 ($108)