2023-05-09 425 瀏覽
老闆娘好貼心,見我哋兩個人嚟,會問我哋之後將啲包同湯都分兩份。然後又會見我哋食得差唔多先整個亞椰多士,等我哋食到又熱又脆嘅多士。 今次我哋兩個人,叫左個Set D法包+expresso tonic($87),,蛋沙律牛角包+咸檸tonic set($40),亞椰多士2件($12)。總共$139,可以現金或者payme。 ❤️法包8/10 夠脆又夠惹味🤤。好中意中間夾左唔止扎肉,仲有豬手粒。所以好有咸香又唔會太肥,仲有啲口感。老闆娘話仲有加左自己整嘅豬潤醬🤓。 ❤️蛋沙律牛角包7/10 就係又熱又脆又清爽嘅蛋沙律牛角包🤣。 ❤️亞椰多士8/10 多士一邊好脆,另一邊淋左椰奶(?)同椰絲,好香椰子味。但又唔會太甜。好中意! 💛洋蔥湯 裏面好多煲淋晒嘅洋蔥絲。飲落好有黑椒味。 💛咸檸tonic 事先聲明,純粹我唔中意任何有苦味嘅野,咖啡都只可以mocha。所以對我嚟講都係咸檸七會啱口味啲🤣但男朋友話覺得幾夾,而且咸檸味好出。 💛 expresso tonic 咸檸tonic都不行嘅我,expresso真係…不了。男友覺得好飲,但就話如果再:加多粒青檸會更好!
❤️法包8/10
❤️蛋沙律牛角包7/10
就係又熱又脆又清爽嘅蛋沙律牛角包🤣。
❤️亞椰多士8/10
💛洋蔥湯
裏面好多煲淋晒嘅洋蔥絲。飲落好有黑椒味。
💛咸檸tonic
💛 expresso tonic