2022-01-29 48 瀏覽
壽司新玩法去到中環覓食當然要搵啲有質素嘅餐廳啦!上網搵吓搵吓就搵到呢間餐廳,咪即管入去試吓囉!喺中環搵嘢食要搵一間坐得舒服,有啲環境可以令你心曠神怡真係唔係太多,咁上網睇到嘅圖片同埋實景都真係一樣喎,首先入到去要經過幾條木樓梯好森林feel,上到去食嘢嘅樓上雅座,就見到佢嘅設計都好有園林景色亦都好時尚,都係打卡嘅焦點,木造嘅枱櫈都係讓你好有家嘅感覺。食物方面啲餐牌名,都好得意呀!叫咗個西雅圖鬼妹同埋夏威夷肥仔,你估吓係咩嚟㗎啦?係壽司卷呀,睇相你就知啦!跟住叫咗兩杯嘢飲,一杯好有特色嘅芝士奶蓋烏龍茶,又叫咗一杯鮮奶焙茶,個拉花貓仔好靚,跟住叫一個炸雞,估你唔到咁Juicy,然後又叫咗個牛角包窩夫配雪糕,都係好有特色要讚一讚,咖啡雪糕好友濃郁咖啡味,整體來講成個感覺都係好滿意!係要行多少少樓梯,同埋樓梯光少少會安心D!不過同朋友傾偈談心都係一個好去處,因為始終係中環人來人往嘅地方,可以有一個咁樣咁寬敞嘅園林景色食住野都係好溫馨㗎 !情侶就更加sweet啦!
壽司新玩法
2022-01-25