2023-06-14
我本身勁鐘意食大板燒呀章魚燒,岀面多數係快餐店,有時分分鐘要企係街食,今次比我揾到間堂食,入到去裝修仲好有昭和風,環境好舒適!——大板燒有唔同海鮮配料選擇,一款大阪燒就有一款海鮮,無得combine,我就食最夾嘅章魚🐙($78)。一上枱發覺佢勁精緻又大份,超抵食。如果小朋友嚟食,一定好興奮,入面又有粟米,又有蟹柳咁,菜嘅數量唔會過多,個漿都溝得好,一啲都唔濟住個肚,價錢唔貴,真係想再嚟試埋其他口味!——另外本身同朋友叫左杯梳打特飲($38杯)消暑都夠飽。不過想補祝佢生日,所以叫左個焙茶pancake蛋糕($138),點知呢個仲大份過個大阪燒,笑死我地。個pancake一啲都唔甜,仲越食越上癮添😂因為旁邊有好多生果,連個香蕉片都有用糖燒過個面,好好食,生果多款令顏色好igable而且又幫助消化呢!最後我地兩個人竟然清得哂😂😂😂——總括嚟講pancake同大阪燒嗰漿嘅份量都控制得好好,我覺得呢間直頭可以叫做專門店!