2022-08-24
明太子雞肉牛油果all day breakfast牛油麵包厚得嚟又鬆軟,上面仲鋪咗成排牛油果,真係大滿足🥹💜配有温泉蛋、雞肉沙律、焦糖香蕉、炒蘑菇、帶子腸仲有炸薯蛋,大大份咁一定夠食😋🫶🏻-煙三文魚明太子意粉份量都幾多下,個明太子sauce好濃郁好creamy,煙三文魚俾得幾豪爽,大碟到同fd share都完全冇問題😂🫶🏻-提拉米蘇黑糖麻糬窩夫麻糬窩夫烤得好脆!就算我同fd影完一輪相再食都好香口😂😂waffle上面有厚厚一層Tiramisu cream,朱古力味濃~朱古力雪糕甜度適中,味道濃郁,正!仲有埋蕉糖香蕉同士多啤梨,抵食💜-牛油果乳酪沙冰沙冰有綠色雲石紋,吸晴得來又igable😋😋味道清新,配有脆粒粒及牛油果片增加口感,飲落有咬口,仲有薄荷葉作點綴,真係好睇又好飲🫶🏻-芒果乳酪沙冰同樣都係有雲石紋,超級靚💜飲落係好refreshing嘅芒果味,甜度適中又解暑,夏天飲一流🔥🔥作為芒果控嘅我下次會再order呢杯~~-是日餐湯-Parma ham沙律
煙三文魚明太子意粉
提拉米蘇黑糖麻糬窩夫