2019-04-10 661 瀏覽
會上癮旣麻辣燙😋😋😋本身自己鍾意食辣所以都會走圍去試😊暫時係呢間我會食完再想食既店之一😋呢間位於尖沙咀旣小店川婆婆一食就覺得好味👍🏻👍🏻👍🏻色香味俱全,麻得黎帶金香同辣🥰🥰🥰不過唯一唔夠好旣地方係堂食只得企位(兩個)但係外賣服務貨如輪轉同好多人自取,食物係好似車仔檔咁點隨你喜好落單款式都算多👍🏻我每次落尖沙咀都心掛掛去食😆😆😆辣度都有分等級,BB 辣 ,小辣,中辣,大辣,菊花辣🤣🤣🤣咩叫菊花辣自己想像下我今次叫左午餐肉/🐔雞柳/肥牛/萵筍 細薯粉😋中辣,唔知點解午餐肉麻辣係好好味👍🏻👍🏻👍🏻佢哋細薯粉好有咬口湯底味道都不錯,嘗辣旣你如果去開尖沙咀就要試下😊😊😊😊😊😊