2021-06-07
朋友果然無介紹錯上個月去錯咗朋友介紹嘅呢間分店,今次終於去岩兩條友叫咁多嘢食真係飽到癲紐西蘭草飼牛肉眼 $68佢呢個扒意粉來講真係唔錯,而且扒都算大塊。汁嗰度有四款,你要咩汁自己倒就可以。如果唔食意粉嘅人可以配飯,我自己覺得佢意粉真係唔錯,好過食飯。冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $58呢個價錢見到份漢堡其實真係吸引嘅,菠蘿蝦堡蕃茄生菜,漢堡有蕃茄同生菜就好好食😋而且佢啲菠蘿係超級甜,好正。反而蝦偏向平時雪櫃嗰啲蝦塊。但佢個漢堡同埋菠蘿真係好好食,而且是個都幾多。鹹蛋黃雞翼 $38超多鹹蛋黃,勁邪惡。鹹蛋黃都係我嘅至愛,食落去好香嘅鹹蛋黃味🤭全日早餐 $623.6牛乳炒蛋,煙豬腩片,炒野菌,德國腸,茄汁豆,蒜蓉包呢個價錢來講唔算貴,最緊要其實佢樣樣都好好食。我覺得佢個牛乳炒蛋係最出色,係軟綿綿嘅感覺,好少會食到呢啲嘅感覺。而且個蒜蓉包係勁脆,冇諗過呢樣野我係最鍾意食👍👍朱古力三重奏心太軟 $48超級驚喜,超級出色。呢個價錢仲要做到超級流心,仲要唔會話好甜,絕對好食過甜品舖👍👍👍最緊要平時心太軟就咁蛋糕,但佢個心太軟面仲有滿滿既朱古力,佢啲流心真係好出色好好食呀。呢度除咗好多波衫之外,佢主要係用自助形
上個月去錯咗朋友介紹嘅呢間分店,今次終於去岩
兩條友叫咁多嘢食真係飽到癲
紐西蘭草飼牛肉眼 $68
冰島鮮蝦菠蘿漢堡 $58
鹹蛋黃雞翼 $38
全日早餐 $62
3.6牛乳炒蛋,煙豬腩片,炒野菌,德國腸,茄汁豆,蒜蓉包
朱古力三重奏心太軟 $48
呢度除咗好多波衫之外,佢主要係用自助形式,所以啲食物都相對於平,無論係肉嘅汁,定係自助區嘅湯同埋茄汁都係要自己去裝。特別嘅係有個自助區,湯係任裝。
我覺得整體來講啲嘢食都係平而且味道唔錯,心太軟我係一定要試。