2008-08-31 2 瀏覽
吃完豐富的早餐, 過了一會爸媽就在商場叫我和弟弟下去吃午飯了爸爸可能想食日本野, 所以就來左依度別府說真的, 經過果次家人和patricia在這裡一起吃飯的經歷, 如果有得揀, 我自己就一定唔會來依度啦因為d野食真係幾麻麻, 而且服務環境排場都唔值依個價錢仲飽飽地, 所以由爸爸拍板話食咩叫左壽司盛松, 南瓜天婦羅, 香蔥拉麵, 燒鯖魚, 地獄拉麵壽司拼盤” 搭配真係無甚驚喜, 味道普通, 唔值成九十蚊南瓜天婦羅” 個南瓜甜甜的不是死實實, 可惜炸得油了點香蔥拉麵: 一個面豉湯碗載著的拉麵, 麵身不糊口, 只是普通地獄拉麵: 一點也不地獄, 可能係雲貴川已經知道咩叫辣, 所以這個對我真係淡了點, 吃了兩口就算燒鯖魚: 這個反而係我最鍾意的, 加點檸檬汁, 本身灑上鹽的鯖魚比秋刀魚味豐富, 肉質也無咁鞋口, 不錯媽媽還有張優惠卡, 免費一客枝豆哈哈! 原來擠枝豆係幾好玩的, 難怪市面有玩具啦!味道是清清淡淡的, 不過這個味道次要, 最緊要好玩!
爸爸可能想食日本野, 所以就來左依度別府
如果有得揀, 我自己就一定唔會來依度啦
因為d野食真係幾麻麻, 而且服務環境排場都唔值依個價錢

仲飽飽地, 所以由爸爸拍板話食咩
壽司拼盤” 搭配真係無甚驚喜, 味道普通, 唔值成九十蚊
南瓜天婦羅” 個南瓜甜甜的不是死實實, 可惜炸得油了點

媽媽還有張優惠卡, 免費一客枝豆
哈哈! 原來擠枝豆係幾好玩的, 難怪市面有玩具啦!
味道是清清淡淡的, 不過這個味道次要, 最緊要好玩!