2011-03-19 39 瀏覽
4人行. 諗住食湯檬唔會太熱氣, 點知一睇menu就比d炸野吸引了~香矛炸乳鴿: 越南餐廳既炸乳鴿第一次食!!! 水準唔錯~ 好熱! 皮脆!! 肉嫰!!! 一定要叫呀!!!香蒜雞翼: 本來以為係炸的, 上檯先知道原來係炒的, 所以唔係好特別.炸軟殼蟹: 呢個不得了!!! 勁好食!! 隻軟殼蟹都幾大舊架!!! 咬落去仲有好多汁必出黎~ 好香好味道!!! 一定要叫!!!生牛湯檬: 呢碗湯檬勁小檬粉, 牛肉較厚而且冇咩牛肉味. 豬肉凍檬: 呢碗凍檬我可以用唔好食黎形容, 檬粉林謝謝, 豬肉硬掘掘, 唔夠乾身....如果再黎唔會叫呢度既凍檬.後記, 做得越南餐廳d檬粉竟然咁差, 最安慰的係個炸軟殼蟹同香矛炸乳鴿真係好好味.

超正!!!
炸軟殼蟹: 呢個不得了!!!
勁正!!!!
生牛湯檬: 呢碗湯檬勁小檬粉, 牛肉較厚而且冇咩牛肉味.

2011-03-17
超正!!!